rematholding    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rematholding

 • rematholding. Rematholding și Redux GmbH Parteneriat Româno – German pentru reciclarea bateriilor

  rematholding

  Bucuresti - 10 April 2013

  Comunicat de Rematholding Co

  ... rematholding Co SRL, una dintre cele mai mari companii românesti în domeniul managementului deșeurilor și Redux GmbH Germania, cea mai mare companie de procesare și reciclare a deșeurilor de baterii și ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rematholding , redux gmbh , reciclare baterii , management deseuri , romenvirotec 2013

  Vezi toate comunicatele de presa despre rematholding

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rematholding.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rematholding. Informatiile despre rematholding cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rematholding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rematholding, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.