Remitere de datorie

Definitie Remitere de datorie

Sinonim - iertare de datorie Actiune voluntara a unui creditor intreprinsa cu consimtamantul debitorului prin care renunta partial sau total la dreptul sau impotriva debitorului. Pe calea remiterii de datorie debitorul este eliberat in mod corespunzator de obligatiile sale. Remiterea de datorie este, de regula, un contract sau un act juridic cu titlu gratuit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Remitere de datorie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Remitere de datorie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Remitere de datorie. Definitiile termenilor despre Remitere de datorie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Remitere de datorie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Remitere de datorie.