Remiza

Definitie Remiza

1. Reducere comerciala de pret practicata, in mod exceptional asupra pretului curent de vanzare, tinandu-se cont de volumul vanzarilor sau de importanta cumparatorului in clientela vanzatorului. remiza corespunde, in general, unui procent aplicat asupra pretului brut, procent prevazut in oferta de preturi a intreprinderii sau care rezulta din negociere intre cei doi parteneri comerciali.Vezi si Reduceri de pret, Rabat comercial, Risturn.2. Operatiune financiara internationala prin intermediul careia se stinge o datorie fata de un creditor din strainatate pe calea transmiterii catre acesta a unui instrument de plata (cec, cambie, trata etc.) exprimat in valuta straina.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Remiza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Remiza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Remiza. Definitiile termenilor despre Remiza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Remiza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Remiza.