remy holwick    

Comunicate de presa si evenimente pe tema remy holwick

 • remy holwick

  Bucuresti - 19 October 2012

  Comunicat de BUGANU GH. ANCA ISABELA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

  Vedete, prezentari de moda, un recital de jazz pentru cvartet si un invitat international special, astfel se poate rezuma evenimentul Fahion Night Out, petrecut miercuri seara, la Swan Office&Technology Park. Valentina Pelinel, Ioana Blaj, Alexandru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: designeri romani , ib&elan team , maria marinescu , female , parlor , rhea costa , remy holwick

  Vezi toate comunicatele de presa despre remy holwick

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul remy holwick.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la remy holwick. Informatiile despre remy holwick cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul remy holwick, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la remy holwick, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.