Rentabilitate

Definitie Rentabilitate

Rezultat favorabil (din punct de vedere financiar), al unei activitati economice, concretizat prin cresterea veniturilor fata de cheltuielile efectuate si in urma careia s-a creat un surplus valoric numit profit.Indicator economic ce exprima in mod cantitativ si sintetic rezultatele economice pozitive, prin cheltuirea muncii sociale depuse in vederea trecerii bunurilor obtinuet din sfera productiei in sfera circulatiei, pentru desavarsirea procesului reproductiei sociale.Randament economic al unei societati comerciale rezultat din raportarea beneficiilor obtinute la valoarea capitalului investit.Capacitatea agentilor economici de a produce profit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rentabilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rentabilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rentabilitate. Definitiile termenilor despre Rentabilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rentabilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rentabilitate.