Rentabilitatea activelor

Definitie Rentabilitatea activelor

Indicator economic rezultat din impartirea profitului net (adica dupa deducerea impozitului pe profit) la activele societatii, destinat sa masoare gradul de eficacitate al utilizarii activelor disponibile.Se are in vedere masurarea capacitatii societatii comerciale de a produce profit cu mijloacele active disponibile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rentabilitatea activelor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rentabilitatea activelor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rentabilitatea activelor. Definitiile termenilor despre Rentabilitatea activelor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rentabilitatea activelor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rentabilitatea activelor.