Rentabilitatea capitalului actionarilor

Definitie Rentabilitatea capitalului actionarilor

Valoare rezultata din impartirea profitului ramas dupa achitarea impozitelor la capitalul detinatorilor de actiuni ordinare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rentabilitatea capitalului actionarilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rentabilitatea capitalului actionarilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rentabilitatea capitalului actionarilor. Definitiile termenilor despre Rentabilitatea capitalului actionarilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rentabilitatea capitalului actionarilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rentabilitatea capitalului actionarilor.