Rentabilitatea capitalului angajat

Definitie Rentabilitatea capitalului angajat

Indicator economico-financiar de profitabilitate.Reprezinta profitul pe care il obtine persoana juridica din banii investiti in afacere:Profitul inaintea platii dobanzii si a impozitului pe profit / Capitalul angajat.unde capitalul angajat se refera la banii investiti in persoana juridica atat de catre actionari (asociati), cat si de creditorii pe termen lung, si include capitalul propriu si datoriile pe termen lung, sau active totale minus datorii curente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rentabilitatea capitalului angajat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rentabilitatea capitalului angajat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rentabilitatea capitalului angajat. Definitiile termenilor despre Rentabilitatea capitalului angajat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rentabilitatea capitalului angajat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rentabilitatea capitalului angajat.