Repertory Grid Method (RGM)

Definitie Repertory Grid Method (RGM)

O tehnica de reprezentare a atitudinilor si perceptiilor indivizilor, numit si Personal Construct Technique. Aceasta tehnica poate fi folositoare in realizarea chestionarelor de studiu al pietei si de alt tip. Cunoscuta si sub numele de 'Kelly Grids'

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Repertory Grid Method (RGM)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Repertory Grid Method (RGM).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Repertory Grid Method (RGM). Definitiile termenilor despre Repertory Grid Method (RGM) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Repertory Grid Method (RGM), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Repertory Grid Method (RGM).