Reportaj

Definitie Reportaj

Gen jurnalistic nobil (ca si ancheta sau interviul), constand in relatarea de catre un ziarist a unui eveniment trait in direct (prin contact nemijlocit, la fata locului, cu oameni, fapte, imprejurari etc). Reporter: ziarist care se deplaseaza pe teren, in cautarea de subiecte de actualitate, pentru realizarea de anchete s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reportaj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reportaj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reportaj. Definitiile termenilor despre Reportaj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reportaj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reportaj.