Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor

Definitie Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor

Persoana aleasa, selectata sau desemnata de lucratori, in conformitate cu prevederile legale, sa ii reprezinte pe acestia in ceea ce priveste problemele referitoare la protectia securitatii si sanatatii lucratorilor in munca. A se vedea art. 5 (d) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor. Definitiile termenilor despre Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reprezentant al lucratorilor cu raspunderi specifice in domeniul securitatii si sanatatii lucratorilor.