Reprezentant de vanzari

Definitie Reprezentant de vanzari

Responsabil comercial, avand drept sarcina vanzarea, prospectarea, informarea clientilor actuali sau potentiali asupra produselor si serviciilor firmei, urmarirea evolutiei pietei, informarea conducerii firmei in legatura cu schimbarile intervenite pe piata etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reprezentant de vanzari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reprezentant de vanzari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reprezentant de vanzari. Definitiile termenilor despre Reprezentant de vanzari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reprezentant de vanzari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reprezentant de vanzari.