Reprezentativitate

Definitie Reprezentativitate

In cadrul unui sondaj de opinie, trasatura esentiala a unui esantion, potrivit careia rezultatele cercetarii vor putea fi extrapolate la nivelul intregii populatii - obiect al investigatiilor. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reprezentativitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reprezentativitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reprezentativitate. Definitiile termenilor despre Reprezentativitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reprezentativitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reprezentativitate.