Researcher-Controlled Sampling

Definitie Researcher-Controlled Sampling

Forma de sampling fara probabilitati in care cercetatorul selecteaza subiectii intr-un studiu de marketing. Pot exista raspunsuri diferite

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Researcher-Controlled Sampling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Researcher-Controlled Sampling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Researcher-Controlled Sampling. Definitiile termenilor despre Researcher-Controlled Sampling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Researcher-Controlled Sampling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Researcher-Controlled Sampling.