Poze Respiratia inimii

 • TigaraElectronica-NR1

  Poza: Studiu: Tigara electronica nu are efecte asupra inimii

 • www.inimabucovinei.ro

  Poza: Oare unde gasesti o cazare pe placul inimii in Bucovina?

 • Lansarea cartii MECANICA INIMII sau o poveste despre ceasornicul iubirii

  Poza: Lansarea cartii MECANICA INIMII sau o poveste despre ceasornicul iubirii

 • Fundatia Romana a Inimii lanseaza concursul SCRIE DIN INIMA, pentru jurnalisti

  Poza: Fundatia Romana a Inimii lanseaza concursul SCRIE DIN INIMA, pentru jurnalisti

 • Catena, Farmacia Inimii, a premiat câştigătorul Secţiunii Pian al Concursului Naţional de Interpretare şi Critică Muzicală „Mihail Jora”

  Poza: Catena, Farmacia Inimii, a premiat câştigătorul Secţiunii Pian al Concursului Naţional de Interpretare şi Critică Muzicală „Mihail Jora”

 • “Ziua 2070” douã zile şi douã nopţi de reduceri nemaivãzute

  Poza: “Ziua 2070” douã zile şi douã nopţi de reduceri nemaivãzute

 • Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

  Poza: Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul respiratia inimii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la respiratia inimii. Pozele pe tema respiratia inimii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul respiratia inimii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la respiratia inimii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la respiratia inimii.