Responsabil pentru relatiile cu presa

Definitie Responsabil pentru relatiile cu presa

Persoana, adesea de sex feminin, avand o buna instruire in domeniul jurnalistic, al carei rol este sa creeze si sa dezvolte legaturi pozitive cu diferite suporturi de presa: - realizarea de articole redactionale (publi-reportaje) - press release cu prilejul participarii firmei la saloane, expozitii, conferinte de presa etc- furnizarea de informatii de noutate in rubrici specializate ale mass-media- acordarea de interviuri- actiuni de popularizare media a marcii etc. Atasatul de presa poate fi o persoana angajata in cadrul compartimentului de comunicare si imagine al firmei sau un colaborator extern cu experienta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Responsabil pentru relatiile cu presa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Responsabil pentru relatiile cu presa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Responsabil pentru relatiile cu presa. Definitiile termenilor despre Responsabil pentru relatiile cu presa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Responsabil pentru relatiile cu presa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Responsabil pentru relatiile cu presa.