Furnizorul român de energie și gaz, Restart Energy încheie un parteneriat cu Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități

BUCURESTI - 11 septembrie 2017

Comunicat tip General in Energie

Începând cu luna august 2017, Restart Energy a devenit sponsorul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie” pentru a susține financiar membrii asociației și a facilita accesul la abonamente de energie și gaz la prețuri mici și stabilitate asupra acestora.

Începând cu luna august 2017, Restart Energy, furnizorul român de energie electrică și gaze naturale şi producător de energie electrică regenerabilă, a devenit sponsorul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sfantul Mare Mucenic Dimitrie” pentru a susține financiar membrii asociației și a facilita accesul la abonamente de energie și gaz la prețuri mici și stabile, precum și condiții mai bune.

Din Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD) „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir”, înființată pe baza deciziei numărul 2440/1748/2013, fac parte militari răniți ce au luptat în Teatrele de Operațiuni, Afganistan, Irak și Balcanii de Vest. AMVVD are ca scop acordarea de sprijin membrilor și persoanelor cu probleme medicale și sociale provenite din rândul militarilor veterani, veteranilor (în rezervă, retragere sau activitate), și un obiectiv  pe termen lung de realizare a unui centru de refacere, recuperare și reabilitare pentru militarii veterani și veteranii cu dizabilități.

Proiectul își propune  să crească nivelul de conștientizare și de înţelegere asupra nevoilor pe care le dețin membrii asociației și a modului în care se poate îmbunătăţi considerabil eficiența energetică în locuință. De asemeni, ne propunem să informăm companiile interesate și consumatorii finali, inclusiv autorităţi publice locale, cu privire la beneficiile reale şi tangibile ale consumului de energie din surse românești, regenerabile și susținerea atât a producătorilor, cât și a furnizorilor autohtoni.

Restart Energy va plăti membrilor Asociației asigurarea electrocasnicelor din locuință, în momentul în care vor încheia un abonament de energie și gaz. Oferta unică pe piață înclude un preț fix pe o perioadă de 12 luni la abonamentele standard.

Fiecare membru va avea 100% reducere la o factură de energie electrică activă: 50% prima lună și 50% a 15-a lună.

Promoția include și un discount de 25 kWh din energia activă la factură pentru fiecare persoană recomandată care devine client, ce va primi de asemeni tot 25 kWh în prima lună.

Mai multe detalii despre această ofertă pentru militarii veterani și veteranii cu dizabilități, aici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/restart-energy/furnizorul-roman-de-energie-si-gaz-restart-energy-incheie-un-parteneriat-cu-asociatia-militarilor-veterani-si-veteranilor-cu-dizabilitati