Restrangere a activitatii

Definitie Restrangere a activitatii

Diminuare, in ansamblu sau pe anumite profile, a capacitatii de productie ori de servire a unei unitati economice, a capacitatii functionale a unei institutii etc., ca urmare a unor masuri de reorganizare luate, de regula, prin comasare cu alta unitate sau institutie, prin divizare totala ori partiala sau prin organizare rationala (restrangerea sau desfiintarea unro compartimente).Una din consecintele posibile ale restrangerii activitatii este reducerea personalului prin desfiintarea unro posturi ca urmare a reorganizarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Restrangere a activitatii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Restrangere a activitatii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Restrangere a activitatii. Definitiile termenilor despre Restrangere a activitatii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Restrangere a activitatii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Restrangere a activitatii.