Restructurare

Definitie Restructurare

Modificare apreciabila, din punct de vedere constructiv si functional, a structurii organizatorice a unui sistem sau subsistem. In realizarea restructurarii trebuie avut in vedere ansamblul elementelor teoretico-metodologice referitoare la structura organizatorica: principiile de organizare, metodologia organizarii, organigrama, regulamentul de organizare si functionare, descrierile de functii si posturi etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Restructurare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Restructurare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Restructurare. Definitiile termenilor despre Restructurare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Restructurare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Restructurare.