Retea de distributie

Definitie Retea de distributie

Totalitatea componentelor care participa la actiunile de depozitare, stocare, transport, livrare si vanzare a produselor, de la producator pana la consumatorul/utilizatorul final. Reteaua se caracterizeaza prin grad de acoperire (spatiul geografic pe care il acopera) si prin densitate (numarul de canale de distributie pe care le include).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Retea de distributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Retea de distributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Retea de distributie. Definitiile termenilor despre Retea de distributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Retea de distributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Retea de distributie.