Retentie

Definitie Retentie

Dreptul persoanei care detine un lucru, in contul acordarii unui imprumut, a unei datorii, a unei inchirieri etc. de a nu-l restitui pana la efectuarea platii de catre persoana careia urmeaza a-i face restituirea, a unei sume de bani pe care acestea din urma le datoreaza in legatura cu lucrul respectiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Retentie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Retentie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Retentie. Definitiile termenilor despre Retentie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Retentie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Retentie.