Retineri din salariu

Definitie Retineri din salariu

Principalele retineri din salariu sunt: - impozitul pe salariu- contributia personalului pentru pensia suplimentara- contributia personalului la constituirea fondului pentru ajutorul de somaj- avansurile banesti si avantajele in natura (plati in natura) acordate salariatilor- retineri din salarii datorate tertilor sub forma de chirii, cumparari cu plata in rate, popriri- alte retineri din salariu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Retineri din salariu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Retineri din salariu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Retineri din salariu. Definitiile termenilor despre Retineri din salariu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Retineri din salariu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Retineri din salariu.