retinopatie diabetica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema retinopatie diabetica

 • retinopatie diabetica. 50% Reducere la consultul oftalmologic pentru cataracta si retinopatie diabetica

  retinopatie diabetica

  Bucuresti - 20 June 2012

  Comunicat de S.I.E.P.C.O.F.A.R. S.A.

  ... diabetica este cauza cea mai frecventa de orbire spontana la persoanele cu varste intre 20 si 65 de ani, iar cataracta este una din cele mai frecvente afectiuni oftalmologice ce afecteaza persoanele varstnice. Depistarea precoce ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: reducere , farmaciile dona , consult oftalmologic , cataracta , retinopatie diabetica , westeye

  Vezi toate comunicatele de presa despre retinopatie diabetica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul retinopatie diabetica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la retinopatie diabetica. Informatiile despre retinopatie diabetica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul retinopatie diabetica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la retinopatie diabetica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.