Retributie

Definitie Retributie

Salariu acordat unei persoane pentru munca prestata intr-un anumit domeniu de activitate. Retributia este alcatuita din: - salariul de baza, - adaosuri si sporuri, care se cumuleaza cu salariul de baza. Vezi si Adaosuri la salariul de baza, Sporuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Retributie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Retributie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Retributie. Definitiile termenilor despre Retributie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Retributie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Retributie.