Reutilare

Definitie Reutilare

Inlocuire a unor mijloace de munca (utilaje, instalatii, aparate etc.) care au un grad avansat de uzura fizica sau morala, cu altele noi, perfectionate.Nivelul reutilarii poate fi caracterizat prin indicatorii:- numar de utilaje inlocuite (pe grupe de utilaje si total)- ponderea utilajelor inlocuite in parcul societatii comerciale.Reutilarea are drept urmare cresterea potentialului productiv, imbunatatirea indicatorilor cantitativi si calitativi ai activitatii unitatii reutilate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reutilare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reutilare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reutilare. Definitiile termenilor despre Reutilare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reutilare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reutilare.