Revendicare

Definitie Revendicare

Actiune ce urmareste recunoasterea de catre un organ de jurisdictie a dreptului de proprietate, de administrare operativa sau a unui alt drept real, in scopul redobandirii posesiunii lucrului aflat fara drept in detentiunea altei persoane. Vezi si Actiune in revendicare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Revendicare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Revendicare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Revendicare. Definitiile termenilor despre Revendicare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Revendicare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Revendicare.