Reverse Marketing Channel

Definitie Reverse Marketing Channel

Un canal de marketing in care bunurile (care sunt de reciclat sau reprocesat) se intorc de la consumator la intermediar si apoi la producator, numit si Backward Marketing Channel.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reverse Marketing Channel? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reverse Marketing Channel.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reverse Marketing Channel. Definitiile termenilor despre Reverse Marketing Channel cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reverse Marketing Channel, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reverse Marketing Channel.