revis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema revis

 • revis

  23 May 2005

  Comunicat de Fundatia Alternativa Sociala de Educatie si Dezvoltare - ASED

  ... revis-Centru de pregătire profesională pentru tineri cu handicap în vederea integrării socioprofesionale”, centru pilot, unic în ţară. Acesta este destinat atât tinerilor cu handicap ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre revis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul revis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la revis. Informatiile despre revis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul revis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la revis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.