Revista a presei

Definitie Revista a presei

Mijloc de comunicare interna a firmei, constand intr-o selectie periodica (saptamanala) a principalelor articole de presa din domeniile care vizeaza activitatea firmei. Aceasta are ca scop asigurarea de informatii de actualitate, utile factorilor de decizie. Scurta prezentare de catre un organ de informatie, a evantaiului de opinii si de comentarii ale actualitatii, reliefat in alte publicatii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Revista a presei? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Revista a presei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Revista a presei. Definitiile termenilor despre Revista a presei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Revista a presei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Revista a presei.