connect 56 – Trenduri 2007

Oradea - 15 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Numarul 56 al revistei connect este pregatit sa iti ofere cele mai calde noutati si stiri din domeniul telecomunicatiilor de la noi si din lume. Telefoane noi, servicii utile, sfaturi practice pentru comunicarea de zi cu zi sunt doar cateva din „bunatatile” cu care revista connect si-a obisnuit cititorii de-a lungul celor aproape cinci ani de existenta.

Iata, pe scurt, care este structura ultimului numar al revistei connect:

-Actualitati – cele mai noi aparate si gadget-uri

-Focus – interviu cu Gabriel Parcalabu, director general Avenir Telecom

-Trenduri 2007 - ultimele tendinte ale telefoniei mobile, cu soft-uri, gadget-uri si servicii de ultima ora

-Convergente multimedia la CES 2007 – reportaj de la fata locului despre cel mai important targ tehnologic al inceputului de an.

-Telefoane mobile
-Exercitii de stil – LG KU800 Chocolate, Motorola KRZR K1, Sony Ericsson Z610i sunt ultimele manifeste de design in industrie.
-50 de mobile destepte – articol despre mobile din fiecare clasa, pentru a face alegerea corecta.
-Putere mobila– HTC a realizat primul telefon Windows Mobile cu UMTS.
-Cenusareasa UMTS-ului – Nokia 6151 se vrea a fi cel mai ieftin telefon 3G.
-Totul despre Samsung E900/D900/X820 – articol complet despre seria Ultra a producatorului coreean.
-VoIP revine – de acum, poti telefona pe Internet si cu smartphone-uri.

-Home connect
-Libertate in dar– telefoanele DECT promit libertate si confort in spatiul personal.
-Telefoane pentru seniori – telefoane DECT pentru persoane in varsta, pentru a putea telefona confortabil.

-PDA&Notebook
- When HP meets TomTom – frumosul HP Travel Companion, cu tuner GPS si soft de navigatie Tom Tom, aduce o raza de speranta in viata PDA-urilor.
- Fabrica de divertisment – primul test complet al lui Sony Ericsson P990i din connect.
- Explozie de lumina – noile procesoare Core 2 Duo sunt folosite pe scara larga in notebook-urile de azi. In test, notebook-ul cu display-ul cel mai luminos.

- Autoconnect
- Mobile pentru sofat – connect iti prezinta cele mai portivite modele de telefoane mobile, simplu de utilizat in masina chiar si in timp ce sofezi.

- Ghidat de Palm – softuri de navigatie pentru Palm (TomTom Navigator, ViaMichelin Navigation, HekoSoft Digi-Map)

- Stiri – cele mai noi dispozitive de navigare

- Social
- Stiri - cele mai proaspete noutati din domeniul IT&C

-Internet
-Secretele programului Internet Explorer 7 – tips&tricks ale ultimei versiuni a browser-ului Microsoft.
-Imagini prelucrate online – solutii online de editare foto.

-Jocuri
- Jocuri de inceput de an – ce va aduce noul an in planul jocurilor de calculator (Agatha Christie: Murder on the Orient Express, Harley Davidson – Race to the Rally, Super Taxi Driver 2006, Patriots: A Nation under Fire)

Site-ul connect, www.connect.com.ro, a gazduit in perioada 1 decembrie – 31 ianuarie un concursul de fotografii cu mobilul, avand ca tema “Portrete”. Juriul a desemnat castigatorii, iar fotografiile castigatoare pot fi vizionate. Premiile puse in joc in cadrul acestui concurs sponsorizat de ABN Systems International sunt trei casti pentru PC, marca Plantronics: Audio 330, 340 si 350.

Fanii comunicarii online pot dezbate in forumul de pe www.connect.com.ro o multitudine de teme cu parteneri de dialog pe masura. In plus, piata IT&C a fost integrata in blocul forumului, astfel ca poti intra sa vinzi sau sa cumperi orice produs din acest domeniu.

www.connect.com.ro – accesul la informatie documentata din lumea telecomunicatiilor.

Despre Revista connect

connect este cea mai mare revista de telecomunicatii din Europa, iar editia românească este editata sub licenta Motor Presse International. connect este singura revista de specialitate care detine un laborator propriu, certificat ISO 9001, care ofera date precise despre toate gadget-urile supuse testarii. În România, connect are peste 100.000 de cititori.

connect@mtr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/revista-connect/connect-56-trenduri-2007