revita    

Comunicate de presa si evenimente pe tema revita

 • revita. DS Laboratories

  revita

  Bucuresti - 3 August 2011

  Comunicat de Vok Brand Distributon

  Divine Skin Inc., companie americană prezentă prin distribuitorii săi pe piaţa romanească din anul 2010, anuntă dezvoltarea unei noi molecule, Nanoxidil. Acest component, din produsele de îngrijire şi tratare locala a scalpului, a fost creat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ds laboratories , nanoxidil , spectral dnc , spectral dnc n , revita , oligo , aminexil

  Vezi toate comunicatele de presa despre revita

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul revita.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la revita. Informatiile despre revita cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul revita, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la revita, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.