Poze Revitalizare faciala

  • Sauna Faciala Lanaform LA131203

    Poza: Sauna faciala cu inhalator Lanaform, ideale pentru sezonul rece

  • DENT ESTET introduce programele inovative de estetica faciala si dentara

    Poza: DENT ESTET introduce programele inovative de estetica faciala si dentara

  • Dr.Eugen Turcu , medic primar chirurgie plastica-estetica-microchirurgie reconstructiva, doctor in Medicina

    Poza: Noutati in Chirurgie Estetica Faciala la Clinica Dr.Eugen Turcu din Bucuresti. Zone Medical Estet- excelenta in chirurgie plastica si esteticaic

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul revitalizare faciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la revitalizare faciala. Pozele pe tema revitalizare faciala cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul revitalizare faciala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la revitalizare faciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la revitalizare faciala.