Poze Revizie lingvistica

  • TOT cu instrumente de Analiza Tranzactionala (AT) si Programare Neuro Lingvistica (NLP)

    Poza: TOT cu instrumente de Analiza Tranzactionala (AT) si Programare Neuro Lingvistica (NLP)

  • ECL Romania (European Consortium for Certification of Attainment in Modern Languages) - Certificatul de competenta lingvistica ECL pe lista Ministerului Educatiei pentru proba lingvistica la BAC!

    Poza: ECL Romania (European Consortium for Certification of Attainment in Modern Languages) - Certificatul de competenta lingvistica ECL pe lista Ministerului Educatiei pentru proba lingvistica la BAC!

  • Formare de Formatori Avansat - Train of Trainers cu elemente de AT (Analiza Tranzactionala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica)

    Poza: Formare de Formatori Avansat - Train of Trainers cu elemente de AT (Analiza Tranzactionala) si NLP (Programare Neuro Lingvistica)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul revizie lingvistica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la revizie lingvistica. Pozele pe tema revizie lingvistica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul revizie lingvistica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la revizie lingvistica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la revizie lingvistica.