Revocare

Definitie Revocare

Din punctul de vedere al dreptului civil, revocarea este un act juridic (unilateral sau conventional) prin care se retracteaza catre o parte sau de parti un act juridic civil valid.Presupune o manifestare sau un acord de vointa subsecvent celui care a dat nastere unui act juridic, prin care se pune capat efectelor acestui act.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Revocare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Revocare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Revocare. Definitiile termenilor despre Revocare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Revocare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Revocare.