rewe    

Comunicate de presa si evenimente pe tema rewe

 • rewe

  Bucuresti - 16 March 2012

  Comunicat de REWE ROMANIA S.R.L.

  ... rewe România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis cel de-al doilea magazin în oraşul Galaţi. Cu acestă unitate nouă, compania rewe ajunge la cel de-al 124-lea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: galati , discount , rewe , penny market

  Vezi toate comunicatele de presa despre rewe

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul rewe.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la rewe. Informatiile despre rewe cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul rewe, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la rewe, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.