Al 100-lea magazin Penny se deschide în Paşcani!

BUCURESTI - 2 februarie 2010

Comunicat tip General in Industrie

Penny Market/Penny Market XXL – cea mai mare reţea de magazine tip discount din România deschide cel de-al 100-lea magazin în data de 3 Februarie 2010 în Paşcani!

Al 100-lea magazin Penny  se deschide în Paşcani!

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi a intrat pe piaţă românească in 2005, iar momentan este unul din cei mai activi retaileri din România, ajungand la un numar de 100 magazine Penny Market/Penny Market XXL.

Suprafaţa magazinului Penny Market din Paşcani este 1.180 m2 – din care 760 m2 spatiu de vanzare si 420 m2 depozit si spatii sociale, iar parcarea pentru clienţi numără 73 locuri.
Planurile de expansiune ale Rewe România nu se opresc aici, iar în 2010 Rewe România continuă extinderea reţelei cu alte 25 noi magazine Penny Market în toată ţara.

Rewe România a creat până la momentul actual aproximativ 2.440 locuri de muncă la sediul central şi în centrul logistic şi în cele 99 magazine Penny Market şi Penny Market XXL, iar urmare a noii deschideri Rewe România oferă alte 20 locuri de muncă în magazinul Penny Market din Paşcani.

Penny Market urmează strategia de pret prin care doreşte să ofere clientilor produse variate, care acopera tot necesarul zilnic, la “cel mai bun preţ de pe piaţă” !
Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse locale, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă; ponderea cea mai mare o au produsele alimentare.
Pe langă acestea, Penny Market are o gama variată de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici - cel mai bun raport calitate – preţ.

Penny Market pune la dispoziţia clienţilor săi o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile de care au nevoie într-un timp scurt, datorită unei compartimentări clare pe sortimente ce facilitează orientarea clienţilor, totul fiind la îndemână.

Un punct forte pentru Penny Market îl reprezintă departamentul de produse proaspete: Penny garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea produselor la cele mai bune preţuri pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate, legume şi fructe.

Pe lângă sortimentul de bază, Penny Market oferă o varietate de produse tematice de o calitate excepţională.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi întâmpină clienţii cu oferte atractive pentru articolele de casă, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Despre REWE ROMANIA SRL

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar şi în turism. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul REWE este reprezentat în Europa de peste 14.500 magazine în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria, iar in România este prezent prin lanţurile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL si Penny Market.

Pentru informaţii suplimentare, va stăm la dispoziţie pe site-ul nostru www.penny.ro sau la următoarele date de contact:

Popa Carmen –Coordonator Marketing
Fax: +40 21 351 99 36

carmen.popa@penny.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rewe-romania/al-100-lea-magazin-penny-se-deschide-in-pascani