Cele mai bune companii online de asigurari din Romania

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari

Piata de asigurari online in Romania ofera posibilitatea atat societatilor de asigurari, cat si brokerilor de asigurari, sa-si creasca portofoliul de clienti, oferind servicii simple si rapide de calculare a preturilor asigurarilor si comanda online.

Piata asigurarilor dinRomaniaa suferit numeroase transformari de-a lungul timpului. Companiile puternice de asigurari s-au adaptat in mod continuu, pentru a oferi clientilor servicii la standarde internationale. Cu toate acestea, o parte a companiilor de asigurari, continua inca sa lucreze dupa standard invechite, neadaptate la conditiile actuale si la modelul de client care stie exact ce isi doreste.

Prima companie care se afla in topul companiilor de asigurari cu cea mai puternica crestere dinRomaniapoarta numele de Netrisk Broker de Asigurare SRL. Avand un portofoliu impresionant in Europa (peste 800.000 de clienti), compania Netrisk are ca obiectiv principal cresterea portofoliului de clienti si a imaginii pe care acestia o au despre ceea ce inseamna o companie de asigurare puternica.

Portalul online Asigura.ro reprezinta una dintre cele mai complexe aplicatii pentru accesarea politelor de asigurare. Cu ajutorul calculatorului de asigurari prezent pe site, puteti afla in mod real preturile pentru mai multe categorii de asigurari, cum ar fi: asigurari de sanatate, asigurari de calatorie, asigurari auto, asigurari de locuinte si polite RCA ieftine.

Asigura.ro este unul dintre primele site-uri din Romania care a implementat plata electronica, obtinerea unei polite de asigurare online, nefiind niciodata mai facila si mai sigura.

Segmentul de asigurari RCA, impropriu denumit RCA ieftin, este unul dintre cele mai bine reprezentate elemente. Preturile calculate in timp real si calitatea ridicata a serviciilor oferite, fac din alegerea portalulului asigura.ro, una dintre cele mai bune optiuni ale momentului.

Cea de-a doua companie de asigurari cu crestere semnificativa in mediul onlnedin este Otto Broker de Asigurare SRL. Firma a purtat initial numele de Total Advisor, in 2008 compania incepand o noua etapa in dezvoltarea sa, sub numele de Otto Broker.

Compania are doua divizii in componenta: o divizie retail si una de tip corporate, dedicata firmelor. Serviciile sunt si ele differentiate, in functie de segmentul de piata caruia se adreseaza.

In 2008, compania a decis sa isi extinda reteaua in cadrul centrelor comerciale. Astfel a luat fiinta proiectul denumit: RCA Rapid în centrele comerciale. Acesta a modificat perpeptia clientilor vizavi de ceea ce trebuie sa primeasca de la o firma de asigurari, ca si calitate a serviciilor.

Anul 2009 a insemnat inca un pas inainte pentru Otto Broker. Prin proiectul national Asigurari pentru toti si colaborarea cu Carrefour, compania consoldandu-si pozitia de principal jucator pe piata asigurarilor retail de tip Casco, RCA, asigurari medicale si de calatorie.

In 2010, compania Otto Broker obtine cea mai importanta recunoastere: Premiul Special Iniţiativa Anului în Brokerajul de Asigurări. Prin acesta, profesionistii in domeniul asigurarilor recunosc calitatea ridicata a serviciilor oferite de Otto Broker.

In 2011, Otto Broker lanseaza 2 produse unice pe piata de asigurari din Romania: Asigurare CASCO VIP si Asigurari RCA PLUS, venind astfel in intampinarea clienetilor cu nevoi de asigurari personalizate.

Divizia online a companiei ocupa o pozitie importanta, fiind reprezentata de site-ul OttoBroker.ro Site-ul companiei ofera informatii detaliate despre piata asigurarilor din Romania, dar si sfaturi legate de ceea ce trebuie sa faceti pentru a gasi asigurarea care vi se potriveste.

OttoBroker.ro este compus din doua sectiuni principale: una adresata segmentului retail, cealalta fiind dedicata clientilor corporate. Site-ul ofera informatii complete si calculatoare de preturi pentru o gama variata de asigurari: RCA,  CASCO, polite de asigurari medicale si de calatorie. Usurinta in navigare si rapiditatea cu care se efectueaza calculele, fac din OttoBroker.ro una dintre cele mai bune optiuni pentru achizitionarea unei asigurari online.

Fie ca va decideti sa lucrati cu Asigura.ro datorita serviciilor online performante, fie ca optati pentru OttoBroker.ro in cazul in care preferati servicii personalizate si va doriti un broker face-to-face, alegerea uneia dintre aceste companii de asigurare va va satisface pretentiile pe deplin.

Otto Broker de Asigurare SRL

www.ottobroker.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rezervat-ro/cele-mai-bune-companii-online-de-asigurari-din-romania