Reziliere

Definitie Reziliere

Anulare, desfacere pentru viitor a unui contract sinalagmatic cu executare succesiva, pentru neexecutarea culpabila a uneia dintre obligatiile reciproce ale partilor, efectele produse in momentul desfiintarii ramanand neatinse (desfacere, anulare a unui contract etc.).In esenta este o rezolutiune, insa se aplica doar contractelor sinalagmatice ce se executa prin prestatii succesive si opereaza numai pentru viitor (ex nunc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Reziliere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Reziliere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Reziliere. Definitiile termenilor despre Reziliere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Reziliere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Reziliere.