Rezolutiune

Definitie Rezolutiune

Desfiintarea unui contract sinalagmatic, cu executare dintr-o data (uno ictu) pentru neexecutarea culpabila a obligatiilor de catre una din parti.Clauza inserata in dispozitiile finale ale unui contract comercial prin care contractul se poate anula cu efect retroactiv, atunci cand partea care nu si-a indeplinit obligatiile, fiind totodata obligata sa despagubeasca pe cealalta parte in asa fel incat aceasta din urma sa fie pusa in situatia dinaintea incheierii contractului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rezolutiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rezolutiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rezolutiune. Definitiile termenilor despre Rezolutiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rezolutiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rezolutiune.