Rezultat exceptional al exercitiului

Definitie Rezultat exceptional al exercitiului

Diferenta dintre veniturile exceptionale si cheltuielile exceptionale, ca urmare a unor operatii efectuate de unitatea patrimoniala, care nu sunt legate de activitatea normala, curenta a acesteia.Ca sold intermediar de gestiune, se calculeaza in mod independent de celelalte solduri de gestiune, astfel:Venituri exceptionale (cont 77)+ Venituri exceptionale din provizioane (cont 787)- Cheltuieli exceptionale (cont 67)- Cheltuieli exceptionale privind amortizarile si provizioanele (cont 687)= Rezultatul exceptional (+/-)Marimea rezultatului exceptional constituie o informatie importanta, in special pentru investitorii potentiali care pot evalua incidenta evenimentelor exceptionale asupra intreprinderii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rezultat exceptional al exercitiului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rezultat exceptional al exercitiului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rezultat exceptional al exercitiului. Definitiile termenilor despre Rezultat exceptional al exercitiului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rezultat exceptional al exercitiului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rezultat exceptional al exercitiului.