Rezultat financiar

Definitie Rezultat financiar

Diferenta dintre veniturile financiare si cheltuielile financiare intr-un exercitiu.Impreuna cu rezultatul din exploatare formeaza rezultatul curent al exercitiului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rezultat financiar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rezultat financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rezultat financiar. Definitiile termenilor despre Rezultat financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rezultat financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rezultat financiar.