Rezultat reportat

Definitie Rezultat reportat

1. Din punct de vedere financiar, un profit nedistribuit la sfarsitul exercitiului sau pierdere neacoperita. Rezultat sau parte din rezultat a carui (carei) repartizare a fost amanata de adunarea generala a actionarilor sau a asociatilor.2. Din punct de vedere contabil, cont sintetic bifunctional, care tine evidenta rezultatului exercitiului precedent a carui repartizare a fost amanata (pierdere sau profit nerepartizat).El poate fi rezultat pozitiv (creditor), fiind vorba de un beneficiu nerepartizat, sau negativ (debitor), adica o pierdere constatata la inchiderea exercitiilor anterioare, neacoperita inca din punct de vedere financiar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Rezultat reportat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Rezultat reportat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Rezultat reportat. Definitiile termenilor despre Rezultat reportat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Rezultat reportat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Rezultat reportat.