Poze Ride sharing

 • Bun venit în era Sharing Economy!

  Poza: Bun venit în era Sharing Economy!

 • Evolutica a lansat o noua platforma de gazduire/sharing de poze

  Poza: Evolutica a lansat o noua platforma de gazduire/sharing de poze

 • Sembet - Sharing European Memories BETween Generations

  Poza: Sembet - Sharing European Memories BETween Generations

 • Pegas, Bike Sharing

  Poza: Pegas lanseaza cel mai inovator sistem de bike sharing din Romania fara statii de parcare fizice

 • biciclete Sunn

  Poza: Ride the Sunn – obtine cele mai tentante reduceri la bicicletele de top!

 • Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

  Poza: Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ride sharing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ride sharing. Pozele pe tema ride sharing cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ride sharing, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ride sharing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ride sharing.