Management financiar şi tehnici de finanţare: Bucureşti, 26-27 noiembrie

BUCURESTI - 13 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Orice manager sau întreprinzător trebuie să ia decizii care ţin de organizarea centrelor de cost, de conducerea resurselor băneşti ale firmei sau de alegerea surselor de finanţare a afacerii.
Rinya Consulting & Training vă propune un curs unic de Management financiar şi tehnici de finanţare, construit prin simulări realiste din mediul de afaceri şi din viaţa de firmă. Metodologia noastră se bazează pe interactivitate, pe dialogul real trainer-cursant, jocuri de rol, exerciţii de grup. Fiecare participant primeşte feed-back personalizat scris.

Structura cursului:
1. Structura Sistemului Financiar: pieţele financiare, instrumentele financiare, instituţiile de intermediere financiară.
2. Valoarea în timp a banilor şi semnificaţia ratei de actualizare.
3. Dobânda şi costul capitalului în finanţarea unei afaceri.
4. Riscurile specifice finanţării unei afaceri (riscul de neplată, riscul valutar, riscul de dobândă).
5. Managementul riscurilor financiare la nivelul companiilor private.
6. Planul de afaceri şi planul de finanţare.
7. Elemente de bază în analiza financiară a unei companii (echilibrul financiar, soldurile intermediare de gestiune, ratele financiare). Nevoia de finanţare pe termen scurt şi pe termen lung pentru o companie. Structura optimă de capital pentru o companie.
8. Tehnici de finanţare a afacerilor din surse private: finanţare prin credite bancare pe termen scurt şi termen lung; finanţarea prin emisiune de obligaţiuni; finanţarea prin emisiune de acţiuni; tehnici speciale de finanţare (leasing, factoring şi forfetare).
9. Sursele publice de finanţare a unei afaceri.

Locatia: Hotel K+K Elisabeta (3 stele plus), Piaţa Rosetti, Bucureşti

Trainer: Cristian Păun. Trainer experimentat şi consultant în Finanţarea afacerilor, Management financiar şi Finanţe Internaţionale. Conferenţiar universitar la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din Academia de Studii Economice din Bucureşti, Cadrul didactic asociat la SNSPA Bucureşti, Facultatea de Comunicare şi la Universitatea Hyperion – Facultatea de Ştiinţe Economice. Cercetător asociat la Academia Română – Institutul Naţional de Cercetări Economice. Consultant financiar în cadrul GEA Consulting & Strategy.
Studii: Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti (Relaţii Economice Internaţionale). Masterat în Economia Uniunii Europene la ASE Bucureşti. Doctor în economie la ASE Bucureşti.

Preţ: 785 RON. Include: participarea la training şi implicarea în simulările cursului; prestaţia trainerului; suport de curs scris; diplomă de participare; coffee break-uri; masa de prânz.
Discount 5% pentru înscriere rapidă şi 10% pentru 2 participanţi din aceeaşi companie.

Despre Rinya Consulting & Training

Rinya Consulting&Training vine în faţa clienţilor săi cu o abordare pragmatică, orientată către rezultate şi bazată pe o foarte bună cunoaştere a teoriilor din domeniile abordate şi a practicii de profil.

Trainerii din echipa noastră au o experienţă îndelungată ca practicieni şi consultanţi pentru clienţi de renume (mari corporaţii, administraţie publică, firme româneşti în expansiune), dar şi conexiuni strânse cu mediul universitar.

Ne recomandă experienţa, rezultatele dovedite şi dorinţa de autodepăşire. Apreciem pozitiv provocările şi suntem dedicaţi programelor care duc la un plus de eficienţă şi profitabilitate pentru clienţii noştri.

Persoana de contact: Alin Gulie

Rinya Consulting & Training:
Str. Ionel Perlea nr. 10, sector 1, Bucureşti
Telefon 0741.374.616, fax 021/314.83.73.
E-mail: office@rinya.ro.

office@rinya.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rinya-consulting-training/management-financiar-si-tehnici-de-finantare-bucuresti-26-27-noiembrie