Poze Risc cibernetic

 • Raportul EMEA privind riscul cibernetic lansat de Aon si Institutul Ponemon

  Poza: Aon dezvaluie rezultatele studiului privind riscul cibernetic realizat in parteneriat cu Institutul Ponemon

 • ECDL, IT Security, European Cyber Security Month, Code Week, securitate IT, securitate cibernetica, siguranta online, Internet, tineri, companii, angajati

  Poza: Octombrie este luna IT. ECDL saluta Luna Securitatii Cibernetice si Code Week

 • Conferinta Nationala Lloyd’s Register 2011

  Poza: Conferinta Nationala Lloyd’s Register 2011

 • FORUM- NEREGULI, FRAUDE, ZONE DE RISC, LITIGII ÎN ACHIZIŢII PUBLICE.

  Poza: FORUM- NEREGULI, FRAUDE, ZONE DE RISC, LITIGII ÎN ACHIZIŢII PUBLICE.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul risc cibernetic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la risc cibernetic. Pozele pe tema risc cibernetic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul risc cibernetic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la risc cibernetic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la risc cibernetic.