Risc comercial

Definitie Risc comercial

Risc generat de lipsa de lichiditati financiare a debitorului obligatiei de plata la implinirea scadentei acesteia. O astfel de situatie poate fi generata de intrarea debitorului in stare de insolventa comerciala sau de insolvabilitate. De asemenea, ea poate fi provocata de refuzul creditorului de a accepta cambia sau alte documente de plata prezentate de debitor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Risc comercial? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Risc comercial.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Risc comercial. Definitiile termenilor despre Risc comercial cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Risc comercial, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Risc comercial.