Risc de nerambursare

Definitie risc de nerambursare

probabilitatea intarzierii platii sau a incapacitatii de plata din cauza conjuncturii nefavorabile, a unor dificultati sectoriale sau a unor deficiente ale imprumutatului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Risc de nerambursare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul risc de nerambursare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la risc de nerambursare. Definitiile termenilor despre risc de nerambursare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la risc de nerambursare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la risc de nerambursare.