Risc politic

Definitie Risc politic

Risc ce isi are originea in masuri de politica economica sau in masuri cu caracter militar adoptate de stat din ratiuni ce vizeaza uneori protejarea intereselor nationale. Un astfel de risc se poate concretiza in: - interzicerea transferului valutar - pierderi de curs in procesul de revalorizare si devalorizare a monedei de plata - instituirea unui moratoriu cu privire la rambursarea creditelor externe - riscul de razboi - riscul de sechestru etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Risc politic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Risc politic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Risc politic. Definitiile termenilor despre Risc politic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Risc politic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Risc politic.