Riscul de curs de schimb

Definitie riscul de curs de schimb

corespunde cu o pierdere sau cu o lipsa a castigului, el fiind generat de variatia cursului de schimb, al monedei unei tari in raport cu valutele de referinta in care bancile isi exprima creantele si datoriile. Gestionarea acestui risc se poate realiza prin: gestionarea riscului prin utilizarea derivativelor aplicarea unei mai bune repartitii a riscurilor pe devize, pe monede.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Riscul de curs de schimb? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul riscul de curs de schimb.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la riscul de curs de schimb. Definitiile termenilor despre riscul de curs de schimb cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la riscul de curs de schimb, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la riscul de curs de schimb.