Poze Riuf

 • RIUF 2014

  Poza: Universitati din peste 16 tari sosesc la Bucuresti cu ocazia targului international de universitati RIUF

 • RIUF, ediţia de toamnă 2013, Bucureşti

  Poza: RIUF le propune tinerilor să privească mai departe. Încep înscrierile la cel mai mare eveniment educațional din România

 • Imagine de la ediţia din toamnă a târgului

  Poza: S-au deschis înscrierile pentru cel mai important eveniment educațional al primăverii. De 10 ani, RIUF creează noi perspective pentru tinerii români.

 • În urma RIUF, Dragoş Dascălu a devenit student la Automotive Engineering, la HAN University of Applied Sciences, în Olanda.

  Poza: Poveștile de succes ale studenților români în străinătate încep la RIUF. Trei tineri, despre cum au devenit studenți în Arabia Saudită, Olanda şi UK

 • RIUF 2008 - GHID DE UTILIZARE

  Poza: RIUF 2008 - GHID DE UTILIZARE

 • BILANŢ ŞI CLARIFICĂRI LEGATE DE RIUF 2007

  Poza: BILANŢ ŞI CLARIFICĂRI LEGATE DE RIUF 2007

 • 100+ UNIVERSITATI INTERNATIONALE LA RIUF 2008

  Poza: 100+ UNIVERSITATI INTERNATIONALE LA RIUF 2008

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul riuf.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la riuf. Pozele pe tema riuf cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul riuf, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la riuf, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la riuf.